Den Internationale Mandedag Vi fejrer mænd

International Men's Day Denmark

Nedtælling

Tid tilbage til Den Internationale Mandedag

  Vores mission

  Vores mission er at rykke mænd fra gode til fantastiske.

  Formålet med Den Internationale Mandedag er at samle organisationer og privatpersoner, der ønsker at fejre alt det gode, mænd gør for deres familier, deres samfund, og for verden. Vi fremhæver positive rollemodeller og styrker bevidstheden om mænds velfærd og helbred. Vi ønsker at markere denne dag, og vi har brug for din støtte.

  Ole Bjerg, Lektor, CBS

  Ole Bjerg fortæller her kort om, hvorfor Den Internationale Mandedag er så vigtig. Læs mere om Ole Bjerg her.

   

  Om os:

  Teamet bag Den Internationale Mandedag

  Kampagneleder - Paul Lloyd Robson
  Organisatorisk leder - Juan Carlos Dunick

   

   Det er vores lidenskab at støtte og styrke mænd. Vi ønsker at samle folk på tværs af politiske ideologier, overbevisninger og identiteter for at påskønne og fejre mænds positive bidrag til verden omkring sig.

  Vi har dedikeret os til at være værter for Den Internationale mandedagskonference d. 19. november hvert år som en platform til at virkeliggøre vores mission om at rykke mænd fra gode til fantastiske.

  I 2020 vil vi afholde fejringen på Vartorv i midten af København. Her vil vi fremhæve positive rollemodeller og styrke bevidstheden om mænds velfærd og helbred i offentligheden, i medierne og blandt vores støtter.

  The coalition is run by a small operational secretariat
, responsible to our mission and commitment. We are independent of any political, religious or ideological beliefs. We are creating a day for celebrating ALL men, irrespective of their background. We are also entirely dependent on support from the general public – that means YOU.

  Vores støtte kommer fra privatpersoner og organisationer, der deler vores vision og vores værdier. Klik på linket nedenfor for at læse mere om, hvordan du kan støtte os, og lad os sammen inspirere Danmark til at forstå det værd, som mænd skaber for vores samfund.

  Kampagneleder for Den Internationale Mandedag i Danmark, Paul Lloyd Robson

  86481950MP4_4830Screenshot from 2020-05-24 10-52-51

  Den Internationale Mandedag 2020

  Dato og tid

  19. november 2020 kl 12-14

  Sted:

  Vartorv

  Farvergade 27
  1463 København K

   

  Send os en besked

  Vi vender tilbage så hurtigt som muligt

  - Mød os på Facebook -

  da_DKDansk
  en_GBEnglish (UK) da_DKDansk